Вести од компанијата

Изложба NRF 2024 година

2024-01-22

Изложбата NRF 2024 година (од 15 јануари до 17 јануари) конечно завршува,

Ова NRF шоу е навистина колаборативно, за што се зборува толку многу увид

Оптимизација, прогнозирање, многу вештачка интелигенција. Имавме можност да направиме многу одлични партнерства и да запознаеме многу компании. Сметавме дека е кул, иновативен и продуктивен, штотуку можевме да се поврземе со толку многу различни компании, бизниси, трговци на мало и штотуку откривме нови технологии. Навистина беше навистина возбудливо и искуство со отворени очи.

Овој пат, меѓу излагачите се 50-те најдобри светски компании, меѓу кои и Microsoft.IBM.Google.Sony.Zebra.Amazon.Macy's.Epson...итн., исто така, бројот на посетители достигна над 50.000 за три дена. Дури и надвор од ниската температура паѓаше снег, сепак не го намали ентузијазмот на посетителите. Оваа изложба е чисто заснована на услуги на терминал за малопродажба. Без разлика дали се работи за хардвер, софтвер, решенија или канали, се чувствува како шопинг земја со сè, дозволувајќи им на продавниците да обезбедуваат подобри услуги и на потрошувачите да го направат купувањето поудобно. Трговците исто така може да го искористат ова за да го зголемат пешачкиот сообраќај..

Lifangmei Присуството на изложбата NRF е мал чекор, но тоа е голем чекор за нас подобро да го развиеме нашиот малопродажен бизнис против кражба во иднина. Возбудени сме да видиме што ќе следува следната година.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept