Приказ на куќиште

Продавницата за миленичиња Petco инсталира уред за заштита од кражба emeno

2024-05-28

Клиент: Petco Pet Store


Бизнис категорија: Производи за миленичиња против кражба


Модел на опрема: AM9800X, супер аларм за трговец со широк опсег


Опис на случајот: Petco е најголемиот продавач на производи за домашни миленици во САД, со седиште во Калифорнија. Производите на Petco покриваат храна за домашни миленици, облека за домашни миленици, материјали за негување миленичиња, поводник за домашни миленици и трајни производи за домашни миленици итн. Petco има свој бренд You&Me, итн.


Бидејќи има многу производи во продавницата за миленичиња, а некои производи се со релативно висока вредност, неопходно е да се спречи кражба на производи, дури и во продавница за домашни миленици. Вратата на продавницата за домашни миленици Petco не е многу широка, па затоа е доволно да се инсталира само еден комплет AM9800X верзија на широко растојание од трговскиот супер аларм.


Уредот за заштита од кражба AM9800X користи висококвалитетен акрилен материјал, едноставни линии со двобоен LED осветлување ефект, е првиот избор на многу продавници во стилот на уред против кражба.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept