Приказ на куќиште

Vipshop постави кубна футрола за уред за заштита од кражба за облека AM8208

2024-05-28

Име на клиент: VIpshop


Модел на опрема за инсталација: Cumei AM8208 ABS акустичен магнетен уред против кражба



За VIpshop: Основана во 2008 година, Vipshop создаде иновативен модел за е-трговија на „попуст по име + флеш продажба + автентична гаранција“ во Кина и продолжи да се продлабочува во автентичниот моден продажен модел „одбрана марка + длабок попуст + флеш продажба“, продавајќи ги сите видови познати производи како облека, чевли и чанти, шминка за убавина, мајка и дете и дома онлајн.




Решение против кражба: Випшоп постави многу продавници офлајн, а АПП за далечинско отстранување грешки на кубискиот EMENO може да им помогне лесно да управуваат со голем број продавници, потребна е само сметка за управување со голем број продавници, бројот на сметки е неограничен! Може и далечински да ги решава и поправа проблемите! Брзо помогнете им на клиентите да ги решат проблемите! Cumei AM8208 акустичен магнетен уред за заштита од кражба, кој користи висококвалитетен ABS материјал, ги има предностите што не е лесен за виткање, отпорен на влага, отпорност на корозија, погоден за повеќето продавници!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept