Приказ на куќиште

AM6008 футрола за монтажа на акустична магнетна аларм против кражба

2024-05-28

Клиент: продавница за брендови UR Clothing


Барања за инсталација: продавница против кражба, погодна за продавница погодна за декорација, убава атмосфера


Модел на опрема: Cubic Соединетите Американски Држави EMENO Продавница за облека уред против кражба AM6808


За брендот: Првата продавница во Кина беше официјално отворена на плоштадот Гуангжу Грандвју во 2006 година. Сега УР отвори специјални продавници за брендови во Шангај, Пекинг, Гуангжу, Ченгду, Чонгкинг, Далиан, Џинан и други клучни градови и има речиси 40 продавници низ целата земја. . Во 2011 година, доби стратешка инвестиција од Хонг Конг GOBI Capital и Шангај Џинглин Капитал и дополнително ќе го прошири кинескиот пазар во иднина, а вкупниот број на продавници во земјата се очекува да надмине 300.


Решение: Акрилниот уред за заштита од кражба AM6808 на кубискиот EMENO користи двостран композитен процес и ефект на кристално огледало за прекрасен изглед. Погоден за трговски центри, супермаркети и продавници за облека, вграден увезен специјален чип за обработка на дигитален сигнал, брза брзина на реакција, добри перформанси, висока стапка на откривање, ниска стапка на лажни аларми, поставен пренос и прием, целосна интелигентна APP контрола, така што уредот има вистинска способност за откривање широк канал.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept