Приказ на куќиште

Продавница за мајки и бебиња марка „Јузи“ постави провалник AM8208

2024-05-28

Клиент: Продавница за мајка и бебе бренд „Јузи“

Име на проектот: Продавница против кражба за мајка и бебе

Модел на опрема: Аларм за провалник Cumei AM8208


За „Јужизи“ : Супермаркетот за производи за мајки и деца „Јужизи“ инвестиран од странска страна, со водечка деловна филозофија на синџирот супермаркети во светот, има голем број физички продавници дома и во странство.


Решение: Како да спречите кражба во продавниците за мајка и бебе? Cumei ви обезбедува едношалтерски уред за заштита од кражба и соодветни решенија за етикети против кражба! Кубна убавина AM8208 вертикален уред за заштита од кражба ги има предностите на чувствителни сензори, нема извештај што недостасува, млеко во прав против кражба може да користи копче за заштита од кражба во прав. Продавницата за мајки и бебиња „Јузизи“ го избра кубниот аларм за провалник убавина AM8208, пробивајќи го претходниот режим за заштита од кражба од човек на човек, отворете нов интелигентен начин против кражба! Спасете ја маката!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept