Приказ на куќиште

Бутикот MINISO инсталира безбедносна врата CuboM AM7806

2024-05-28

Клиент: MINISO


Бизнис категорија: Продавница за производи за домаќинство Против кражба


Модел: Cubic American Cubic American AM7806 акрилна безбедносна врата


За MINISO: MINISO се фокусира на стоковни куќи за мода, одмор и начин на живот, вклучувајќи стоковни куќи за животен стил, креативен дом, здравје и убавина, моден накит, културни и спортски подароци, сезонски производи, додатоци за бутици, дигитални додатоци и други осум категории, повеќе од 10.000 видови производи кои ги покриваат сите аспекти на животот.


Решение: Cumei Acrylic акустичен магнетен систем против кражба има убави карактеристики на изгледот, е првиот избор на висококвалитетен синџир на продавници за систем за кражба, особено погоден за сите видови продавници за брендови на синџири на производи. MINISO го избра AM7806 акрилниот акустичен магнетен систем против кражба на Emeno, кој ги има предностите на добра стабилност, силна способност за откривање, лесно дебагирање и навремена техничка онлајн услуга, обезбедувајќи силно и ефективно решение за заштита од кражба за синџир продавници како MINISO !


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept