Приказ на куќиште

Просо дома инсталиран кубни убавина AM6808 уред против кражба

2024-05-28

Клиент: Mi Home


Проект: Продавница за дигитални производи против кражба


Барања на клиентите: Потребни се добри перформанси, низок лажен аларм, висока стапка на откривање и може да биде во согласност со стилот на уредот за заштита од кражба во продавницата.


Модел на опрема: Cubic Соединетите Американски Држави EMENO Продавница за облека уред против кражба AM6808


Beijing Xiaomi Technology Co., LTD., основана на 3 март 2010 година, е глобално претпријатие за мобилни интернет фокусирани на истражување и развој на интелигентен хардвер и електронски производи, како и иновативно технолошки претпријатие кое се фокусира на изградба на висококвалитетни паметни телефони, Интернет ТВ и еколошки синџир на паметни домови.


Решение: Акустичниот магнетен уред за заштита од кражба AM6808 на Cumei EMENO усвојува напредна DSP технологија, со целосна дигитална функција за само-тестирање, силна еколошка приспособливост, висока чувствителност, брз одговор и попрецизен аларм. AM6808 прифаќа врвен акрилен материјал, кристално огледало, кристално чисто, може да се интегрира со стилот на технологијата „просо“, според дизајнот на продавницата.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept